Новогодишна Йога нидра, 30 декември

Изминало събитие

Начало:

30

Декември

Неделя

13:00

Край:

30

Декември

Неделя

14:00

Малко преди настъпването на Нова година, ще имаме възможността да се отпуснем и освободим ума си, чрез дълбока релаксация – йога нидра.

Йога Нидра е отпускаща и възстановяваща медитативна практика, която помага да се освободим от стреса и напрежението. По време на йога нидра се изчиства и успокоява ума, а след това посяваме в подсъзнанието си своето чисто намерение. 

Солта освен, че има много силна енергийна структура и попива като гъба всики отрицателни енергии от нас, тя помага на тялото да се снабди с повече Прана. Прана – това са отрицателно заредените частички във въздуха, които дават жизненост на тялото. Обикновено местата с високо съдърание на прана са горите, морския бряг, планината, местата в близост до вода, а ето оказа се, че и в солните стаи.

Солта при вдишване отделя отрицателни йони, с което се наутрализира положителния заряд в телата ни. Положителните йони се излъчват от всички електроуреди, с които сме заобиколени ежедневно, създаващи т.нар. електросмог. Те се натрупват в организма, при което нарушават естествения баланс на йоните. Последствията са влошено здраве, силна умора, безсъние, стрес, раздразнителност.

Такса – 30 лв.

Практиките ще се водят от Аделина Кателиновa: Сертифициран преподавател Yoga Alliance, India YTTC, RYT Ashtanga and Vinyasa flow, Сертифициран преподавател от НСА и БФЙ 2013г., “Йога психология” – Gayatri ashram, India, TTC йога за бременни, Психолог, професионален астролог

Записване:

Тел: 0895 661 161

Имейл: adelina_art@abv.bg

https://web.facebook.com/mettaspacebg/?fref=ts

https://mettaspace.bg/