Tao Tantra Arts

Предстоящо събитие, за което вече няма свободни места

Начало:

21

Май

Събота

16:00

Край:

24

Май

Вторник

13:00

Tao Tantric Arts е най-изчерпателната програма за обучение, съчетаваща даоистките сексуални техники и Тантра.

Искали ли сте някога да пътешествате дълбоко в мистерията на собствената си сексуална енергия, любовта на сърцето си и чудото на вашето съзнание.

Чрез даоисткото тантрическо изкуство жените могат да изпитат пълен разцвет на своята сексуална енергия.

Вкоренени в китайската енергийна медицина, универсалните лечебни Дао практики и древните даоистки традиции, тези практики почитат и празнуват всеки етап от живота на жената и позволяват на жените да пробудят своята истинска женска сексуалност.

Използвайки женските качества – възприемчивост, мекота, чувствителеност, интуитивност и креативност – вместо мъжкия подход, който се фокусира върху силата, издръжливостта и контрола.

 

 

Открийте духовните мистерии на сексуалността и майсторството да работите с вашата творческа жизнена енергия.  Дао тантрическите практики носят дълголетие, жизненост и по-високи състояния на съзнанието.

Тези обучения не са за всеки.  Изисква се дълбока отдаденост по пътя на духовна еволюция, желание за изцеление, отдаденост в ежедневните практики и отдаденост на най- висшата любов.

Това е уникално обучение, предлагащо даоистки сексуални изкуства, заедно с тантрични елементи, даващи възможност на жените да навлязат по-дълбоко в тези учения.

Станете част от тази общност от жени, споделящи древните изкуства заедно, за да задълбочите собствената си практика и да подобрите живота си.

 

 

??Защо да се присъедините?

Може да има различни причини да се присъедините към това обучение и да получите различни вдъхновения от тренинга.

– Задълбочете собствената си практика и открийте Дао сексуалните изкуства

– Научете как да посветите мъжа в сексуалните изкуства и как да споделяте тази енергия с любимия си.

– Научете се да работите със собственото си вътрешно женско и вътрешно мъжко начало и научете тайните изкуства на практиките на вътрешната алхимия.

– Transcend!!  Всички практики подкрепят духовното пътуване на трансцендентността: достигане до Източника на цялото и научаване да живеете като чисто творческо разгръщане от Източника в Битието.

 • Ще използваме техники като Вътрешна усмивка, Яйчниково дишане за да прочистите матката от негативните емоции и да изпълните творческия си център със състрадателни вибрации.  Практики за сексуална енергия за преодоляване на депресия  и лечение на проблеми, свързани с ПМС, менопауза и либидо.

 

 

??Какво ще научиш?

Тези изкуства са енергийно базирани, така че включват работа със сексуалната енергия, отваряне на канали и начини за съхраняване на енергия.  Повечето практики, ще ви бъдат препродадени по творчески женски начин, а не чисто технически.  Те включват:

 • чи масаж на гърдите
 • дишане през яйчниците
 • връзката утроба-сърце
 • отваряне на енергийни канали за сексуален енергиен поток
 • костно дишане
 • практики с йони яйца
 • събуждане на йони (женските полови органи)
 • дишане със сексуална енергия
 • шестте лечебни звука
 • техника за изцеление на вътрешната усмивка
 • мулти-оргазмични умения
 • синхронна хармония (споделяне на сексуална енергия с любимия човек)
 • Дао на бизнеса

 

 

Всички тези теми ще бъдат практикувани в няколко поредни тренинга, тъй като материята е огромна и е необходимо време, много практика и най-вече домашна практика. Да въведете това в живия живот във вашето ежедневие.

Тази работа е изключително подкрепяща за пробуждането на женското начало, както и връзката със Земята и изцелението между мъжкото и женското начало.

 

 

??Това обучение е сертифицирано по универсалното лечебно дао (Master Mantak Chia) и е световно признато.

 

 

 

Като дългогодишен последовател на ОШО,  преминала обучение при Ма Ананда Сарита /посветена от ОШО да предава Тантра по света/ , разбира се ще включим и божествените практики дадени ни от ОШО.

 

Да си в състояние на любов с тялото си и всичко около теб това е Тантра. Да можеш да се наслаждаваш и черпиш изобилие отвсякъде.

Тогава, когато присъстваш в сърцето си, присъстваш за себе си, присъстваш за любимия, присъстваш за другите, това е Тантра.

Тантра означава разширявам се.

Колкото повече практикуваме, толкова повече се разширява капацитета на физическо тяло – създадено за любов и съкровище за чувственост и наслада.

Разширяваме емоциите си, отваряйки място за всички тях. Разширяваме интуицията си и ума.

Разширявайки себе си, ти отваряш повече пространство и за другия. Ето защо практикуващата Тантра жена е неизчерпаем източник на вдъхновение и магнит за другите

 

 

 

В този кръг ние ще бъдем сестри, майки и дъщери, учители и ученици, вещи жени, лечителки, които ще лекуват себе си, чрез другите и другите чрез собствените си преживявания.

Когато в една жена се задвижен процес на трансформация и промяна това задвижва промяна във всички жени, защото ние сме свързани по един фин и невидим начин – чрез любовта и състраданието.

 

 

ВДЪХНОВЕНИЯ ОТ ТАНТРА

      Приемане и благодарност към твоето тяло.

      Да станеш по чувствен и усещащ

      Да бъдеш по-присъстваща в своите сетива и усещания

      Подобряване на твоята виталност и страст

      По-пълноценна сексуалност

      Да владееш емоциите си, без да ги спираш

      Дълбока интимност със себе си и другите

      Увереност и автентичност

      Чиста, ясна и емпатична комуникация

      Да бъдеш по-мил към себе си

      Да трансформираш секса в любов чрез осъзнаване

      Да интегрираш вътрешния мъж – жена

 

 

ТАНТРА и СЕКСУАЛНАТА ЕНЕРГИЯ –

тантра включва и работа чрез сексуалната енергия, тя е начин да се издигне Кундалини. Това е най-мощната енергия в нашето тяло.

Сексуалната енергия е тази, която събужда вашия потенциал. Тя те отвежда при творчеството и красотата, да създаваш, да си витална и удовлетворена. Ето защо оргазмичната жена е винаги радостна. Тази жена създава и твори живота си така както пожелае. 

ВНИМАНИЕ: Ние не учим техники за по-добър секс! Ние учим техники, които ни правят радостни. Влизаме дълбоко в себе си, намирайки любовта и радостта, насладата и лекотата.

Женският път в Тантра е Любов и Посвещаване.

 

Тантра е път към разширението, път към живота и радостта. Път към теб самата. 

 

 

Ако искаш да задълбочиш практиките си, си добре дошла в кръга.

 

 

 

Примерна приграма

 

Събота 21.05

16.00 – 19.00 – Свързване – първа практика

Вечеря

20.30 – 21.30 – Вечерна практиа

 

Неделя и Понеделник

8.00-9.00 практика

Закуска

11.00 – 12.30 практика

12.45 – 14.00ч практика

обяд 

16.00 – 19.00 практика 

вечеря

21.00 – 22.0 практика

 

Вторник -24 Май

8.00-9.00 практика

Закуска

11.00 – 13.30 практика

14.00 – Освобождаване на хотела и отпътуване

Часовете са приблизителни

 

 

 

Място:

Божествената “Каса Арт” – с. Орешак

 

 

 

 

 

3 дни в истинска наслада и пир за сетивата. 

 

Такса:

1 – Обучение350 лв

*300 лв – за тези, които са били част от някой от Тантра уикендите и тези, които са минали 3-те модула на Dakini Tantra.

 

 

2 – Хотел –

нощувки с 3 закуски и 3 вечери:

 • на гост в двойна стая  – 304 лв.
 • на гост в студио тип S –  335 лв.
 • на гост в студио тип М – 345 лв.
 • на гост в апартамент   – 365  лв

Помещенията са ограничени, затова е необходимо да запазите своето място, за да сте сигурни, че може да ползвате желаното настаняване. 

** Запазването на хотела става отделно.

Ето от тук може да си изберете тематична стая и да се обадите в хотела да си я резервирате.

Тематични стаи

Единичните стаи са ограничени!!!

 

Контакт “Каса Арт” 

моб: +359 889 508 149     +359 877 092 334

имейл: casa-art@arthotel.bg

 

 

 

 

 

Практиките ще се водят от мен – Аделина.

Защо да ми се довериш? – На първо място, защото аз съм като теб.

Моят път и посвещение в женска тантра започна след първата ми среща с вдъхновяваща жена – шаман в Бали – истински вдъхновител за мен. Това ме сложи на пътя при жените и така след няколко години се оказах на обучение за женски тантра практики, не при кой да е, а при гранд майката на Танта – Ма Ананда Сарита. Бях посветена в практики, които разкриват мистичния свят на жената, връщат ни към чувствеността, екстаза и насладата.

След това моето пътешествие и срещи с вещи жени продължи. Оказах се на поредни срещи обучения в Испани при една магьосница, която също е ученичка на ОШО.

След това изследвах Тоа Танрта и задвижване на енергията Чи. Китайски даоиски техники за работа със сексуалната енергия. Бях в Коста Рика, Това е сертифицирано обучение по универсалното лечебно дао (Master Mantak Chia) и е световно признато.

По-късно преминах два курса на обучение със самата Марго Ананд, както  и обучение по женски практики, разработени от нея, част от Sky Dancing Tantra.

Иначе моят път към духовнито започна преди 15г като йога учител с много обичения и пътувания.

Професионален астролог, преминала съм обучителен курс по Семейни Констелации, психолог съм по образование. Обучавала съм се в Аюрведа. Изучавала съм Юнгианска психоанализа в Юнгианския институт в България. И още много подкрепящи обучения.

Преди всичко обичам да танцувам и да пътувам, да се наслаждавам на вкусна храна и да се забавлявам.