Sacred Woman Dance

Предстоящо събитие

Начало:

18

Февруари

Понеделник

19:45

Край:

18

Февруари

Понеделник

20:45

След пътуването си  и преживяванията на о. Бали, получих силен импулс да създам свещено пространство, където да празнуваме своята женственост.

 

Жената е създадена за да бъде нежна, плавна, мека, забавена, носеща се, лека, творяща, танцуваща..

Когато се движи по този начин, съзнавайки усещанията и движенията на тялото по време на танца, те оживяват Свещеното Утробно Пространство.

Там е скрита енергията на Богинята – източникът на мъдрост, сила, творчество и екстаз.

 

Тялото е като инструмент в този танц, през което преминава Божествената енергия. Движенията оживяват и събужда цялото енергийна тяло, вдигат Кундалини и пречистват каналите. Колкото по-дълбоко навлизате в танца, толкова повече започвате да изпитвате върховни състояния на радост, любов, екстаз.

 

Чрез танца жената се потапя в своята тайна мистична женственост, създавайки едно защитено място, където може да се отвори и отново да изпита благодатта на Богинята в себе си. Споделяйки танца с други жени, това създава специално пространство, което е място на изцеление.

Танцът е портал между Свещеното  Божествено и освобождаване на вътрешната мистична Богиня. Преживяното става мощен катализатор за трансформация и пробуждане.

Чрез редовно практикуване, тази енергия може да бъде освободена и да се издигне през цялото тяло, което отваря и разширява потенциала на жената. От това място вие се свързвате с вашите източници на удоволствие, творчество, креативност, страст. Усещане за безметежно сливане на любов и благодат, което дава сила и изпълва всички аспекти на живота.

 

 

Започвамеот 18-ти февруари – всеки понеделик от 19.45ч. в прекрасната зала на “2 Health Hub” https://www.2healthhub.com   в център „Вертиго“  http://vertigo.bg  на бул „България“109

  •  Необходимо е предварително записване.

Цена – 12 лв 

  • Облекло: дълга пола или рокля и каквито накити имате възможност