Tantra Yoga & Belly Dance weekend

Предстоящо събитие

Начало:

29

Май

Петък

13:00

Край:

31

Май

Неделя

13:00

 

Продължаваме да се срещаме с красотата на женското тяло и да разкриваме своята елегантност, нежност, грация, загадъчност и сексапил.

Този път ще ни помогнат танците, идващи от древната традиция на Изтока – belly dance.

По време на ритрийта ще научите основни движения от ориенталските танци, правилна стойка, присъствие и ще разкриете тайни, които ще освободят съзнанието от себенаблюдението и непрекъснатата оценка и ще се пренесете в магическия момент на самото творческо изживяване. 

🌺 Катерина ще ви научи как да флиртувате чрез танца, да се любувате на движенията си, как да разкриете всички достойнства, които носи божественото женско тяло

 

🌺 Всичко това, подкрепено от  женствена йога Флоу, тантрични практики и медитации,  ще ви помогне да се вънете към себе си и да се свържете с тялото си.

Само когато имаме добра връзка с тялото си, само тогава можем да имаме добра връзка и с другите.

Събуждането на женската Шакти енергия идваща от мистичното пространство на женския ханш, ще събуди у вас неочаквана любов, прилив на творчески потенциал и креативност. 

 

 

Това събитие е една симфония от красота, изобилие на женственост, божествени движения и сексапил, проявени чрез древното изкуство на танца и тантра йога.

 

 


💃🏽
Танците ще се водят от Катерина Борисова – Катрин

Тя е професионален режисьор и танцьор по ориенталски танци с международни награди и ръководител на танцова формация „Шахира“. Сертифициран преподавател в школа „Абра“ с ръководител Бояна Петрова.

Катрин се занимава с различни видове изкуства от малка: балет, народни танци, актьорство. Две години играе в театралната трупа „Алма Алтер“. Завършва НАТФИЗ със специалност Кино и ТВ режисура. Страстта й към Изтока я води няколко пъти в Азия, където тя се влюбва в ориенталските танци.

Участва като солист в белиденс спектакли и шоу програми, а съвместно с Адриана Кацарова хореографира представлението „Отвличане от Сарая“ на Опера Нова.

Катрин се занимава с ориенталски танци близо 10 години. От 2015г. започва преподавателската й дейност. Методиката, по която работи е обогатена с актьорски похвати, образен език и сугестопедични елементи, които правят усвояването на ориенталските танци трайно и изключително забавно и интересно. Самата тя посещава редовно семинари с утвърдени учители от целия свят. За нея ориенталските танци са най-добрият начин да се изпълни с женски магнетизъм и оптимизъм.

Ето какво казва за себе си:

“Като своя мисия приемам задачата да помогна на своите ученици да развият онези умения, с които ще се почувстват щастливи от движенията на собствените си тела, защото в крайна сметка най-важната  цел на танца е да носи наслада на танцуващия и зрителя.“

 

 

🧘🏽‍♀️ Практиките по йога, тантра и медитации  ще се водят от Аделина – сертифициран учител по йога /Yoga Alliance/, НСА и БФЙога. Преподава от 10г. В момента се обучава в Тантра при Ма Ананда Сарита.

 

 

 

 

 

📍Място: хотел “Лъки Банско”

 

📍 Цена:

 

Настаняване в двойна стая:

 • 310 лв – при записване до 10 април.
 • 340 лв след това

Настаняване в единична стая:

 •  360 лв при записване до 10-ти април
   

 

 

 

Включва:

 • 2 нощувки
 • 2 закуски
 • 2 вечери
 • 3 урока ориенталски танци
 • 4 практики йога, тантра медитация
 • Ползване на Спа център

~~~~~~~~~~~~~~

Записването става със заплащане на 50% от сумата за събитието.

Тази сума е депозит и не е възвръщаема!

~~~~~~~~~~~~~~

Примерна програма:

петък

12.00 – 14.00ч – Пристигане и настаняване 

15.00ч – Art of Yoga – йога практика

17.45ч – Сингронизиране на групата 

19.00ч – Вечеря

20.30 – 22.30 – Belly dance 

 

събота

8.00ч – 9.30ч – Art of Yoga 

9.30ч – 10.30ч – закуска 

11.00 – 13.00ч – Belly Dance

Свободна програма

спа, разходка, почивка…

17.00ч – 18.30ч – Art of Tantra meditation 

19.00ч – Вечеря

20.30ч – 22.30ч – Belly dance 

 

неделя

8.00ч – 9.30ч – Art of Yoga

9.30ч – 10.30ч – закуска

10.30 – 11.30ч – заключителна част

12.00ч – отпътуване