Sacred Woman Dance

Изминало събитие

Начало:

11

Март

Понеделник

19:45

Край:

11

Март

Понеделник

21:00

След пътуването си  и преживяванията на о. Бали, получих силен импулс да създам свещено пространство, където да празнуваме своята женственост.

 

Жената е създадена за да бъде нежна, плавна, мека, забавена, носеща се, лека, творяща, танцуваща..

Когато се движи по този начин, съзнавайки усещанията и движенията на тялото по време на танца, те оживяват Свещеното Утробно Пространство.

Там е скрита енергията на Богинята – източникът на мъдрост, сила, творчество и екстаз.

 

Тялото е като инструмент в този танц, през което преминава Божествената енергия. Движенията оживяват и събужда цялото енергийна тяло, вдигат Кундалини и пречистват каналите. Колкото по-дълбоко навлизате в танца, толкова повече започвате да изпитвате върховни състояния на радост, любов, екстаз.

 

Чрез танца жената се потапя в своята тайна мистична женственост, създавайки едно защитено място, където може да се отвори и отново да изпита благодатта на Богинята в себе си. Споделяйки танца с други жени, това създава специално пространство, което е място на изцеление.

Танцът е портал между Свещеното  Божествено и освобождаване на вътрешната мистична Богиня. Преживяното става мощен катализатор за трансформация и пробуждане.

Чрез редовно практикуване, тази енергия може да бъде освободена и да се издигне през цялото тяло, което отваря и разширява потенциала на жената. От това място вие се свързвате с вашите източници на удоволствие, творчество, креативност, страст. Усещане за безметежно сливане на любов и благодат, което дава сила и изпълва всички аспекти на живота.

 

 

 

Всеки понеделник от 19.45ч в “2healt hub”

Адрес: бул. България 109, бизнес център “Вертиго”

 

Облекло: дълга пола или рокля, накити