Green Dakini Tantra

Предстоящо събитие

Начало:

20

Януари

Събота

10:00

Край:

20

Януари

Събота

19:00

Green Dakini Tantra

Знаеш ли, че неизразените смущаващите чувства държат силата ти?

 

Всяко видение или желание, което искате да проявите в своя живот, трябва да бъде заредено с вашата оргазмична сексуална мощ. Но този оргазмен заряд не може да се породи без първо да сте се свързали със своята дива енергия

Дивото е онази енергия, която всички сме притежавали, преди да нахлузим “усмирителните ризи”, които обществото и семейството ни налагат.

Дълго време подтисната животинска енергия може да бъде опасна.

Затворничеството на дивото е покварило до толкова естествената енергия, че тя не може да тръгне лесно в съзидателна посока. Важно е да разберем, че лишаването от първичната жизнена сила и отчасти загубата й е причината за неудовлетвореността и недоволството.

 

 

Как можем да се върнем при дивото и да му дадем място в живота си?

 Това ще преживеете в модула GREEN DAKINI TANTRA

 

 

 

Тялото на жената е инструмент за наслада и любов.

То ни е дадено за да творим и събуждаме любов.

Когато не познаваме тялото си и не си позволяваме да изразяваме емоциите си, тялото страда. 

В тялото се задържа информация за всичко, което сме преживели през целия си живот. Тялото е като записващ диск. Дори и да не помниш нещо, в тялото ти има спомен за това! 

 

 

    В този модул на Dakini Tantra, ще се срещнем с дивото, ще пробудим гнва. Ще извадим всичко, което сме задържали и дори не знаем, че в там.

Защо е важно да извадим гняв, ревност, омраза, завист, страх?

Защото всичко това, държи твоята креативност.

   Да изразя смущаващите си чувства, не означава, да се саморазправям с другите. 

Означава да имам пространстро вътре в себе си, за всичко, което чувствам. Да може да наблюдавате и да се разграничите. 

 

 

 Задържането на гнева води до много по-голям гняв, понякога може и да е носен дори от поколения назад.

Понякога сме гневни на живота!

Понякога просто не бива да изразявам гнева си.

Понякаога сме гневни на съпруга си, но продължаваме да живеем с него, защото така ни е удобно. Можем да сме гневни на шефа си, но да продължаваме да му се подчиняваме…

и още много сценарии….

Всичко това, всеки ден ни отдалечава все повече и повече от нашата истинност и малко по малко умира нашата креативност, съзидателна сила и желание да творим.Загубваме изцяло връзката със своята дива жена. 

 

 

 

В този модул ще се срещнем с тъмната и светлата страна в себе си.

Когато преживеем предизвикателна ситуация в живота си и сме разочаровани, това поражда гняв.

Тези неотработени чувства остава в тялото и макар да гледаме с любов към случилото се в миналото, тялото помни. Защото всички чувства имат равни права.

 Подтискайки смущаващите чувства, ние губим жизнената си енергия. Всяко чувство принадлежи на живота.

Гневът е животворна енергия.  Ако не можеш да си позволиш да си гневен, не можеш да си позволиш и да обичаш

✨Ако искаш да срещнеш дивия Аз, и да освободиш повече пространство за любов в живота си, това е такава възможност.

Плашещо е, но е целебно!

 

Много жени ще кажат: – „Та аз не съм гневна.“

И аз така си мислех, когато навлизах в този път. Повечето духовни практики ни учат да сме добри, но пропускат, че не можем да сме само добри, зашото това не е истина. В нас има от всичко и не можем да отричаме едното за сметка на другото. Така живеят и много силно релииозните хора. Външно  изглеждат добри и смирени, но от вътре ще избухнат. 

Как можем да отработим това? –  Когато работим с всички свои пораждащи се чувства чрез практики, медитации, осъзнаване. Не е достатучно просто да намериш разумно обяснение на ситуацията, трябва да преминеш през нея с всички емоции, които поражда. 

 

 

Ела в този много специален кръг, в който ще можеш да изразиш всичко, което чувстваш и ще бъдеш подкрепена и приета, с всичко, което си ти. 

 В този кръг ние сме сестри, майки и дъщери, учители, вещи жени, творителки… Лекувайки себе си чрез другите, помагаме на и другите да се излекуват през нас. 

 

 

КАКВО ОЗНАЧАВА ТАНТРА?

 

Тан – РАЗШИРЯВАМ СЕ

Тра – инструмент

Тантра е начин да разширим себе си.

 

* Заедно ние ще позволим на тялото си да се разшири, припомяйки си, че то е създадено за да чувства. Ще му позволим да се свърже с екстаза и радостта. Ще го обикнем още малко повече, осъзнавайки, че така както ние третираме нашето тяло, така ще се отнасят и другите към него.

* Заедно ние ще разширим емоциите си като ги приемем. Те всички принадлежат на живота и имат равно право да бъдат изразени.

* Заедно ние ще разширим ума си. Ще създадем баланс между рационалния и ирационалния ум. В живота се налага да използваме постоянно рационалния ум, развивайки интуициата си ние ще създадем баланс между тях.

* Заедно ние ще разширим енергията си. Колкото повече развиваме енергията си, толкова повече виталност ще имаме във всяка посока и всички творения, които създаваме. Каквото и да правим то е пълно с живот.Тантра е път към разширението, път към живота и радостта. Път към теб самата.

 

Това е невероятна възможност – за един ден, да преживеш практики, които ще те докоснат до тантричния път на радостта.

 

✔️Тези еднодневни събития са част от обучението “Тантра за жени”, което включва 4 модула – Земя, Вода, Огън и Въздух, изнесени обучения от по 4 дни всеки модули.

 

 

ТАО – ЛЕЧЕБНО ТАО НА МАНТАК ЧИЯ 

Знаете ли кой орган от тялото задържа гнева?

Знаете ли, че всеки орган в тялото ни, е  отговорен за определена емоция? 

Знаете ли, че всеки орган вибрира с определена звукова и цветова честота.

В това събитие ще направим практика, която ще ви помогне да изхвърлите всички смущаващи чувства от тялото си и ще го нахраним с чиста и любяща енергия.

 

 

 

ДАКИНИ – Защо Дакини?

Дакини е женското превъплъщение на просветление. Тя е женският аспект на Буда природата.Дакини се появява, когато човек преживява трансформация и е в началото на своя нов път.Когато прави голяма промяна и преживява осъзнавания, които го водят отвъд интелектуалното. Когато прави преместване от интелектуалния към подходът минаващ през опита.Дакини олицетворява онази спонтанна, игрива, закачлива женска енергия, която не принадлежи на рамките и ограниченията на илюзиите, в които рационалният ум се опитва да я постави. Дакини може да се прояви като разрушителна, любяща, подкрепяща, необуздана енергия, която има за цел да премахне заблудите от живота на човек

 

 

 

 

 

⭐️Ако нещо кликва в теб, си добре дошла в кръга.

 

Такса:

  • 195 лв

За тези, които са участвали миналата година в Green Dakini Tantra, но искат отново да преживеят магията – 100 лв

За да запазиш своето място е необходимо да заплатиш 50% от таксата.

  • Отказ от събитие:  Капаро не се връща. Ако сте платили цялата такса и се откажете повече от  30 дни преди събитието, се удържа капрото. Останалата част се прехвърля за друго събитие, за не повече от 6 месеца от постъпване на плащането. Ако се откажете по-малко от 30 дни не се връща таксата! 

 

 

Обяд: По време на събитието ще бъдем подкрепени от вкусен вегетариански обяд, приготвен от златните ръце на Кремена Радулова.