Хармония между мъжкото и женското начало

Предстоящо събитие

Начало:

01

Март

Петък

12:00

Край:

04

Март

Понеделник

14:00

Това е йога ваканция, в която освен йога практиките ще имаме възможност, благодарение на Юрий Ковачев да се докоснем до дълбокото знание на Аюрведа.

В тази поредна среща, ще разберем, как стоят нещата в обмена на мъжко – женската енергия от самото сътворение до днес. Ще разгледаме произхода на силната и даваща мъжка енергия и присъствието на мека и приемаща женска енергия. Как си взаимодействат те и какво да правим за да имаме здрави партньорски отношения? 

Ще разберем защо жената прави силен един мъж, колко важно е мъжът да подсигури закрила и сигурност на жената и кое й дава сила. 

Има ли начин да съхраним женската енергия и колко е важно жената да почита своя мъж?

Какво иска жената от мъжа и какво мъжа от жената?

Ще поговорим, на какво ниво се свързваме с партньорите си и кой вид свързване води до стабилни отношения. Важна ли е страстта и на какво ниво се е породила тя? По какъв начин можем да съживим, угаснали отношения и възможно ли е това изобщо? 

Вероятно ви се струва, че знаете отговорите на тези въпроси, но дали е така и дали реално ги прилагате в живота си? На тези още много други въпроси, ще можете да си отговорите след този семинар. 

Уютният хотел “Св. Анастасия”, намиращ се на брега на морето ще бъде наш любезен домакин отново.

Сутрин ще посрещаме изгрева с йога практики, ще медитираме, забавляваме и споделяме. 

Храната ще е аюрведична, сготвена по препоръки и напътствия на Юрий Ковачев.