Йога и Тантрични женски практики в Бали

Предстоящо събитие

Начало:

02

Февруари

Четвъртък

00:00

Край:

16

Февруари

Четвъртък

00:00

Щастлива  съм да ви поканя отново на магично пътуване в Бали.

?Този път ще съчетаем йога с два дни женски практики.

Женските практики в Бали имат друг привкус. Една магия, която трансформира завинаги. Ще събудим Шакти, нашия женски потенциал, който твори и вдъхновява. Шакти е онази енергия, която одухотворява мъжкия принцип Шива и той на свой ред движи света. За да постигнем това е нужно да си взаимодействаш с други жени. Само в женски кръгове, жената е дълбоко свързана със своята истина. И само тогава тя е магнит – Привлича и задържа. 

 

ВниманиеТези от вас, които не искат да се включат в женските практики, могат само да релаксират и включват в йога практиките и медитациите. 

Това пътуване НЕ е само за жени. Всички мъже са добре дошли. Вие мъже, ще може да участвате във всички медитации и йога 

 

 

 

 

 

Програмата е божествена:

??02 Февруари отпътуване от София

??03 Февруари – Пристигане в Бали – отиваме в Убуд / най-магичното място в Бали/ Ще бъдем настанени в “ОМ Хам ретрийт”. Разкошно място сред оризовите полета. Начинът, по който попаднах там беше буквално напътствие от Бога – Бях се загубила при една от разходките ми и се озовах “случайно” в този оазис. 

?? 4 Февруари – Почивка и аклиматизация, следобед ще направим първата йога практика.

??05 и 06 Февруари – Тао Тантра – два дни женски практики по желание.

*Който не иска да участва, ще се включи в сутрвшните медитации в Ашрама, а следобед може да релаксирате на басейна или разхождате из градчето и околности. 

??В 7.00ч. сутринта започваме с медитация в ашрама / това е едно приказно изживяване, в което почитаме енергията, която инвокират различни Богове. Наистина свещено място и невероятно мощтна практика сутрин/

 

??07 Февруари – медитация в ашрама в 7.00 ч

 

След два дни женски практики ще направим ритуално пречистване в

Tirta Empul Temple

Това е най-големият храм в централната част на Бали. Името му означава: “Извор на свещената вода”.

След като влезем в централната част на храма, там ни очаква басейн с 11 изящно изваяни чучура. Правим ритуал, в който предаваме на Водата с молитва, всичко, което искаме да пречистим, покланяме се и минаваме под чучура. Върви се в посока от запад на изток. След този ритуал усещането е за лекота и пълнен синхрон с божественото. 

 

07 – 10 Февруари – ще бъдем в Убуд.

Всяка сутрин ще започваме деня си с йога, а след това ще имаме свободно време, в което може да посещаваме различни красиви места

Ще посетим практика водена от – Мастър Арсана – един невероятен учител, който ще ни даде благословия в практиката Blessing Kundalini Tantra

 

В центъра има и други практики, които при желание може да посещавате срещу допълнително заплащане.

   

    В Убуд има великолепни места с различни приказни практики, в които бихте могли да се включите. Лечебни  масажи, практики и ритуали. В Убуд ще посветеним времето си на душата и връзката с тялото си. 

      Освен прекрасните практики, ще се насладим на вкусна здравословна храна. В Убуд има много малки Healthy ресторанти и кафетерии, където можете да усетите питателния вкус на чиста балийска храна.

   ?Тайна: Ще ви заведа на едно великолепно място, което малко хора знаят – пътеката, където Джулия Робуртс кара колело и среща любовта във филма “Яж, моли се и обичай”В края на пътеката, сред оризовите полета ни очаква автентично балийски кафене.  Това е любимото ми място в Убуд, мога да прекарам там цяла ден. Енергията е божествена – спокойствие и тишина, лека балиски звуци от бамбукови пръчки. И тук разбира се има ритуал – Може да си вземете специален издълбан кокосов орех – кратунка – и да напишете своето желание върху кратунката. Закача се на специално място и остава там. Казват, че желанията се сбъдват. Да слушаш почукването на кратунките сред тишината на оризовите полета е приказно.

     

 

   ??Ще завършим престоя си в Убуд, с Пуджа ритуал воден от Мастър Арсана в ашрама.

 

??Домакините от “Ом Хам” могат да организират специално за нашата група традиционна балийска програма при желание.

 

    Докато сме в Убуд ще обиколим още някаолко свещени места, които са опционални. Ако не желаете, може просто да си почивате на басейна в хотела.

 

 

 

☀️☀️☀️Следва йога и пълен релакс на плажа

??11 – 15-ти Йога и релакс на плажа

Предстоят 4 дни на пълна почивка и плаж в Hayatt Regency на брега на морето.

 

 

 

 

Ето местат, които можем да посетим в свободното си време:

 • Uluwatu Temple – Едно невероятно мястото с впечатляващ залез. Там се изпълнява Uluwatu kechak dance. Ритуал изпълнен от около 75 мъже, които напяват мощна мантра  „chak!“Това дава началото на петте епизода, взети от епоса Рамаяна, като танцьори в прекрасни костюми артистично възпроизвеждат романтичната историята на любовта между Рама и неговата съпруга Сита, отвлечена от демона и цар на Ланка Равана

 

 • Handara Gate едно от най популярните места в Бали. Може да се включи Wanagiri Hidden Hill – На това място има много уникални места за снимки като птичи гнезда, хартиени лодки, люлки с изглед към езерото Буян, което има чиста синя вода и извисяващи се скали. 

 • Водопафите  Secumpul Waterfall или Banyumala Twin Waterfalls. Това са магични водопади в най-северната час на острова, пътят от Убуд. За да се достигнат водопадите, се ходи пеша и е необходимо да имате удобни обувки.Водопадите са на около 2 часа път от Убут

 

 

 

 • Ulun Dnu Beratan Tempel– този храм е построен в езеро и е един от най-живописните и специални в Бали. Построен е като преклонение към трите висши хинду богове – Брахма, Вишну и Шива и Богината на езерото Деви Дану.

Плаващият храмов комплекс се състои от 4 части. Всяка една е обърната към 4 посоки – изток, север, запад, юг.

 

 

 • Tegenung Waterfall – Този водопад е на около 30 мин от Убуд и също е прекрасно място. 

 

В Бали има изобилие от храмове и водопади. 

Който и да посетим ще бъде богатство.

 

 • Munkey forest – Позната като “Свещената гора на Маймуните” Маймуните се почитат като божествени в Хиндуизма, в чест на Хануман – Богът Маймуна. Той е бил войн, който играе главна роля в епоса Рамаяна. – Вътре в гората са разположени три храма, които се свързват с плодородието и силата

 

 • Mother Temple of Bali : Besakih Temple

Известен като храмът майка. Това е най-големият храм в Бали. Състои се от 23 храма, които съставляват целия комплекс. На около 1.30 от Убут.

 

 

 •   В свободното време може да се насладите на невероятно преживяване с висящите люлки, извести в цялата част около Убуд.

 

 

 • За любителите на красивите снимки, можем да си направим специален тур по най-красивите места за снимки в Бали със специален водач. Можем да наемем и професионален фотограф.

 

 • Източното крайбрежие на Бали е прекрасно  място за гмуркане с шнорхел, с много по-малко тълпи от южното и западното крайбрежие.  По време на тази обиколка ще посетете  две от най-добри места за гмуркане с шнорхел – Синята лагуна и Танджунг Джепун.  Ще се насладим на невероятна гледка към оживените коралови рифове и се оглеждайте за рифови акули, морски костенурки, риба лъв и калмари.

 

 • Ако искате повече адреналин ще се развълнувате от тази приключенска комбинация: рафтинг по река Аюнг и адреналин през буйната природа на Бали с АТV. Преминава се през водопади, разхлаждащи и освежаващи води.  След обяд с каска и ботуши с АТV се преминава около оризовите полета с водач.

 

 

 

 

 

  ?Убуд е прекрасно малко градче в Джунглите на Бали. Това е духовния център на Бали. В тази част са ситуирани повечето учители и духовни центрове.

Ако искате да получите различни спиритуални, релаксиращи, тантрични масажи, това е мястото.

Ако искате да посетите различни йога практики, Кундалини, рейки, гледаме на карти, връзка с духовен водач и всичко, което може да ви подкрепи, това е мястото.

 

 

 

 

    ? Мястото, на което е разположен 5***** хотел “Hayatt” е божествено.

Резорт, на брега на океана. Кристални плажове, прекрасен пясък и изключително добро обслужване.

 

 

 

 

Пътуването включва:

 • 8 нощувки със закуска в Ом Хам ретрийт център 
 • вечери в Ом Хам – на 5-ти и 6-ти
 • 4 нощувки със закуска в Hayatt*****
 • 3 трансфера –

Летище – Убуд

Убуд – Санур

Санур – летище

 • Всички йога практики с Аделина
 • Една практика с Мастър Арсана
 • Три водени медитации в ашрама
 • Пуджа в ашрама
 • Застраховка

 

Цена:

 • 1140 евро – при група от 15 човека.
 • Самолетен билет около в зависимост от периода на записването ви:

1000 – 1100 евро – към 01.11

1200 евро към 9.11

Ако сте решили да идвате не изчаквайте. Билетите се покачват постоянно. 

   

  За записване: е необходимо да заплатите цената на Самолетния билет

  Останалата част на сумата се заплаща до 5 януари 

   

  Не включва:

  • самолетен билет – който е предвиден да се закупи отделно. Цената му зависи от момента на записването. Към момента е 1000-1100 евро
  • Два дни Женски практики – които се заплащат на място, ако желаете да се включите – 150 долара. Ще направим практиките ако се събере група от минимум 12 жени. Необходимо е да знам предварително вашето намерение.

  Внимание! Жените, които са правили с мен някой от женските ретрийти в България, ползват отстъпка. Заплащат 100 евро. 

  • Допълнителните екскурзии
  • Храна освен закуски
  • Застраховка: Отмяна пътуване. Тази застраховка е препоръчителна да си направите.

   

   

   

  За мен Аделина:

  преподавам йога повече от 11г. Занимавам се с йога и духовни практики 20г. Сертифициран йога преподавател.

  В последните години избрах пътя на Тантра. Това е женския път към Божественото чрез наслада и удоволствие.

   

   

  За записване може да ползвате и този телефон, който е директна връзка с агенцията “Турист сервиз”, която ми помогна да организирам това пътуаване.

  +359 88 944 0029 Лили / Турист сервиз/ 

  След посещенията ми в Бали, съм избрала прекрасни места, които си струва да видим. Срещи и преживявания, които ще ви заредят и вдъхновят по пътя навътре към себе си. 

   

  Очаквам ви с вълнение ❤️