Тао Тантра Арт – връщане към свещената женска сексуалност

Предстоящо събитие

Начало:

14

Юли

Четвъртък

17:00

Край:

17

Юли

Неделя

14:00

Този ретрийт, посветен на Женската Сексуалност, предлага уникална концепция за симбиоза между тялото и несъзнаваното.

Тези два мощни водача ще ни подкрепят и придружат по пътя на разширяване и освобождаване на нашата сексуалност на всички нива.

Срещата с йони/ името на санскрит на свещеният темпъл на жената – влагалище/ по един духовен и сетивен път, ни припомня забравеният език на Женствеността.

За да може тялото ни да говори по този чувствен начин и да бъдем отворени за неговите послания, ние ще се доближим до скритите съпротиви в нас, грешните послания и вярвания, които затварят нашето сексуално удоволствие.

Несъзнаваното действа в нас независимо от нашето съзнание и е негова основа и произход.  Според подхода на Карл Юнг, можем да се сприятелим с този огромен Вътрешен свят и да го направим наш съюзник.

По време на тази ретрийт ще изживеем диалог с различни архетипи на трансформация: нашата сянка, нашето мъжко начало и Азът.  Този диалог с Вътрешния свят може да бъде постоянна подкрепа за нашето израстване.

Така нашето тяло ни води през първичната мъдрост на инстинкта, а нашият Вътрешен свят ни помага да излезем от колективното програмиране и да отворим нов път към естествената радост и здраве.

Отваряме вратата към все по-божествени оргазмични измерения и си възвръщаме нашата свещена сексуалност и нашият живот.

 

 

 

 

ТАО ТАНТРА

Чрез даоисткото тантрическо изкуство жените могат да изпитат пълен разцвет на своята сексуална енергия.

Вкоренени в китайската енергийна медицина, универсалните лечебни Дао практики и древните даоистки традиции, тези практики почитат и празнуват всеки етап от живота на жената и позволяват на жените да пробудят своята истинска женска сексуалност.

Използвайки женските качества – възприемчивост, мекота, чувствителеност, интуитивност и креативност – вместо мъжкия подход, който се фокусира върху силата, издръжливостта и контрола.

 

Открийте духовните мистерии на сексуалността и майсторството да работите с вашата творческа жизнена енергия.

 

 

?Това е уникално обучение, предлагащо даоистки сексуални изкуства, заедно с тантрични елементи, даващи възможност на жените да навлязат по-дълбоко в тези учения.

Станете част от тази общност от жени, споделящи древните изкуства заедно, за да задълбочите собствената си практика и да подобрите живота си.

 

Защо да се присъедините?

Може да има различни причини да се присъедините към това обучение и да получите различни вдъхновения от тренинга.

– Задълбочете собствената си практика и открийте Дао сексуалните изкуства

– Научете как да посветите мъжа в сексуалните изкуства и как да споделяте тази енергия с любимия си.

– Научете се да работите със собственото си вътрешно женско и вътрешно мъжко начало и научете тайните изкуства на практиките на вътрешната алхимия.

Всички практики подкрепят духовното пътуване на трансцендентността: достигане до Източника на цялото и научаване да живеете като чисто творческо разгръщане от Източника в Битието.

 

 

– Ще разберете защо е толкова важно да въведете в ежедневните си пракити работа с йони яйце. И най- вече ще го преживеете. 

 

 

ОРГАЗМИЧНА ЖЕНА

Да си оргазмична жена, не означава да си оргазмична само в леглото.

Да си оргазмична е отвъд това.

Оргазмичната жена пренася оргазма в целия си живот – в работата, отношенията с другите, във всичките си предизвикателства и приключения, тя влиза навсякъде завладяна от своята оргазмичност.

Оргазмичната жена живее със страст,

излъчва радост. Усмивката и сиянието й не слизат от лицето, а където се появи привлича. Тя не може да остане не забелязана.

Тя привлича с нещо много повече от физическа красота, тя е магия, муза, вдъхновение. Ще я забележиш, ще я усетиш, вдишаш – Ухание на удоволствие и наслада.   

Тя внася радост във всичко до което се докосне, разпръсква светлина, завладява!

Тя е магнетична, сексуална, дива.

И знаете ли?!

Това не е защото има прекрасен мъж-любовник до себе си.

Това е защото тя има всичко –

Тя е обладана от Бог, тя язди дявола и препуска диво с живота, флиртува със смърта.

Тя има достатъчно пространство за себе си, за теб и за живота, но когато е време ще си тръгне, а може и да остане, никой не знае – непредвидима е.

Това е тя Шакти Ма.

Жената познала Шакти

 

Ако искате да познаете всичко това, сте добре дошла.

 

 

 

 

По време на ретрийта:

  • Смело ще поставим под въпрос нашите табута, нашите доспехи, нашите вярвания и всичко това, което може да ни нарани или задържа способността ни да се наслаждаваме

 

  • Ще преобразуваме раните си в съзнание, нашето съзнание в радост, като интегрираме силата на нашите сенки и като трансформираме нашия вътрешен тиранин в любящ спътник.

 

  • Ще се отворим за автентична реч и любящо слушане между жените по техния път на уязвимост, чувствителност и смелост.

 

  • Ще общуваме с природата и ще направим ритуал в природата, разпознавахки в нея израза на Древната богиня

 

  • Ще се върнем и свържем с корените на нашата сексуалност в светлината на нашето същество, за да се преобразим в Новата жена. Онази, която обединява в тялото си сексуалността и своята духовност.

 

 

Какво е Тантра?

 

Тантра означава разширявам се.

Разширявайки себе си, ти отваряш повече пространство и за другия. Ето защо практикуващата Тантра жена е неизчерпаем източник на вдъхновение и магнит за другите.

 

??Това обучение е сертифицирано по универсалното лечебно дао (Master Mantak Chia) и е световно признато.

С благодарност към моите вдъхновителки и учители Sashi Soluna и Minke de Vos .

 

??Като дългогодишен последовател на ОШО,  преминала обучение за преподаватели по Тантра при Ма Ананда Сарита и Сантоши Амор, разбира се ще включим и божествените практики дадени ни от ОШО.

 

 

 

?В този кръг ние ще бъдем сестри, майки и дъщери, учители и ученици, вещи жени, лечителки, които ще лекуват себе си, чрез другите и другите чрез собствените си преживявания.

Когато в една жена се задвижен процес на трансформация и промяна това задвижва промяна във всички жени, защото ние сме свързани по един фин и невидим начин – чрез любовта и състраданието.

 

 

 

ВДЪХНОВЕНИЯ ОТ ТАНТРА

      Приемане и благодарност към твоето тяло.

      Да станеш по чувствен и усещащ

      Да бъдеш по-присъстваща в своите сетива и усещания

      Подобряване на твоята виталност и страст

      По-пълноценна сексуалност

      Да владееш емоциите си, без да ги спираш

      Дълбока интимност със себе си и другите

      Увереност и автентичност

      Чиста, ясна и емпатична комуникация

      Да бъдеш по-мил към себе си

      Да трансформираш секса в любов чрез осъзнаване

      Да интегрираш вътрешния мъж – жена

 

 

ТАНТРА и СЕКСУАЛНАТА ЕНЕРГИЯ –

тантра включва и работа чрез сексуалната енергия, тя е начин да се издигне Кундалини. Това е най-мощната енергия в нашето тяло.

Сексуалната енергия е тази, която събужда вашия потенциал. Тя те отвежда при творчеството и красотата, да създаваш, да си витална и удовлетворена. Ето защо оргазмичната жена е винаги радостна. Тази жена създава и твори живота си така както пожелае. 

ВНИМАНИЕ: Ние не учим техники за по-добър секс! Ние учим техники, които ни правят радостни. Влизаме дълбоко в себе си, намирайки любовта и радостта, насладата и лекотата.

Женският път в Тантра е Любов и Посвещаване.

 

Тантра е път към разширението, път към живота и радостта. Път към теб самата

 

 

За записване: Необходимо е да имате поне малък опит с медитации, дихателни практики, енергийни практики. Да сте готови да захвърлите обословеностите, които сте получила в периода на своето порастване.

 

 

 

Такса:

  • Обучение  350 лв / 300 лв за тези, които са били на модула през май 21-24-ти/
  • Хотел348 лв – З нощувки + закуски и вечери.

 

 

Място: х-л  “Парк Хотел Пирин – Шарлопов”

гр. Сандански 

 

 

 

Очаквам ви!

Love

Adelina