Сътвори годината си

Предстоящо събитие, за което вече няма свободни места

Начало:

10

Януари

Петък

12:00

Край:

12

Януари

Неделя

12:00

В началото на годината, ще се съберем на пълна Луна, за да приветстваме изобилето , което Вселената излива към нас.

Това е магично време в началото на годинат, което можем да използваме за да дадем добър старт и посока на годината си. 

 

Ще използваме творчество, медитации, ритуали, танци и различни практики, за да се отворим и получим с благодарност.

Когато сме отворени, пречистени и благодарни, тогава можем да творим живота си, с ясното убеждение, че заслужаваме най-доброто.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В тези дни ще сътворим годината си, като дадем насоки, възнамерим и отворим към новото… Но последния щрих ще оставим на мъдростта на Вселената. 

 

 

 

  •    В уютната атмосфера на хотел “Акватоник” ще споделяме преживявания с приятели, ще се смеем и плачем заедно. 

В свободното си време ще се насладим на СПА центъра, включващ минерални басейни вътрешни и външни, солни стаи, различни спа терапии.

 

Цена:

Двойно настаняване:

280 лв – при записване до 10-ти декември

300 лв – след това

 

Включва:

– 2 нощувки

– 2 вечери

– 2 закуски

– 1 обяд

– всички йога и арт практики и терапии

– медитации

– ползване на СПА център ✔️?

 

 

 

Единично настаняване:

360лв – единично настаняване до 10-ти декември

380 лв – след това 

 

Записването става със заплащане на 50% капаро. 

✔️? СПА Център

SPA & Wellness центъра към балнеокомплекса предлагат  на своите гости:

Римска баня /Тепидариум/- затоплено помещение с подово отопление и подгреваеми плотове, облицовани с камък и  мрамор.

Температура около 37 °С, съчетана с ниска влажност на въздуха до 30 % , позволява на човешкото тяло бавно да се да се отпусне и го подготвя за последващите SPA процедури.

Пътеката на д-р Кнайп – преминаване през сменящи се последователно вани със студена /18º/ и топла вода /34º/ .Регулярното редуване стимулира функцията на вътрешните органи, подобрява имунната система, засилва метаболизма.  Кръвообращението и оросяването на крайниците се подобрява и предизвиква приятен масаж на ходилата.

Приключенски душ – съчетанието от различни температурни режими и няколко типа дюзи с различно налягане ще Ви достави незабравимо удоволствие, което няма да забравите. Различните водни струи – от плътна хладна лондонска мъгла, през сибирска буря до тропически дъжд на огромни капки ще остави незабравими изживявания във всеки от Вас.

Ледена стая – помещение, в което има истински сняг. Това е модерен начин за охлаждане на тялото след топлинните процедури. Краткото време, прекарано  в ледената стая ще е достатъчно, за да ви ободри и освежи, ако сте я предпочели като охлаждаща процедура. Всяко едно от съоръженията може да се използва самостоятелно: Ледено шоково солено езеро с температура 5°С,  Шоково ведро с температура 5°С и купа с ледени стърготини.

Класическата парна баня за 8 човека е помещение, характеризиращо се с висока влажност и по-ниска температура от сауната  около 50 °- 55° С.  Приятно и интересно изживяване е овалното звездното небе, което сменя цветовете си.  Банята е видимо замъглена от нежна ароматна пара, премахваща токсините, която действа отпускащо и оставя усещане за мистичност на изживяването.

Инфрачервена сауна за 4 човека, нагряваща се посредством инфрачервени лъчи с дължина на вълната от инфрачервения спектър. Температурата на въздуха в помещението е до 55 градуса. Само 20% от лъчението нагрява въздуха, а другите 80% се използват, за да загряват тялото на човека. Тялото се поти по- бързо и при по- ниски температури отколкото в сауна; Това е по- удачният вариант за хора със сърдечни проблеми, спортни травми, артрит, хронична умора. Полезна за хора, страдащи от акне, екземи, алергии– потенето премахва мъртвия слой клетки и подобрява тонуса и еластичноста на кожата. Помага за разграждането на масните депа при целулитните образувания.

Класическа финландска сауна за 10 човека с аромати на родопски билки. Успокоява и отпуска уморените мускули, помага за премахване на умствената умора, намалява напрежението и стреса, прави тренировка на сърдечно- съдовата система, увеличава ритъма на метаболизма, подобрява кръвообращението, временно облекчава артритните болки, помага за поддържането на чиста и здрава кожа – придава здравословен тен.

Зала за Релакс- В залата за релакс отпочивате върху затоплени мраморни легла и лежанки, следващи формата на тялото. Създаденият подходящ интериор е приятно и интересно място, особено когато трябва да възстановите енергийния баланс. Слушалки с 3 канала релаксираща музика  в съчетание с пламъка на свещи и камина ще Ви отведат в друг свят, за незабравими спомени.