Сътвори годината си с Йога нидра

Изминало събитие

Начало:

06

Януари

Неделя

13:00

Край:

06

Януари

Неделя

14:00

Първото Новолуние за 2019г, съчетано с йога нидра в солни стаи „Метта“

Какво по-добро начало на годината от това да възнамерите и посеете своите решения за годината в една медитативна практика.

Йога Нидра е отпускаща и възстановяваща медитативна практика, която помага да се освободим от стреса и напрежението. По време на йога нидра се изчиства и успокоява ума, а след това посяваме в подсъзнанието си своето чисто намерение.

Новолуние е този период в месеца, в който двете Светила се срещат, за да дадат началото на новия Лунен месец. Това е най-мощтният период в месеца, който дава много светлина и сила на всичко посято в този момент.

Солта освен, че има много силна енергийна структура и попива като гъба всики отрицателни енергии от нас, тя помага на тялото да се снабди с повече Прана. Прана – това са отрицателно заредените частички във въздуха, които дават жизненост на тялото. Обикновено местата с високо съдърание на прана са горите, морския бряг, планината, местата в близост до вода, а ето оказа се, че и в солните стаи.

Солта при вдишване отделя отрицателни йони, с което се наутрализира положителния заряд в телата ни. Положителните йони се излъчват от всички електроуреди, с които сме заобиколени ежедневно, създаващи т.нар. електросмог. Те се натрупват в организма, при което нарушават естествения баланс на йоните. Последствията са влошено здраве, силна умора, безсъние, стрес, раздразнителност

Такса – 30 лв

Практикта ще се води от Аделина Кателинова:

Сертифициран преподавател Yoga Alliance, India YTTC, RYT Ashtanga and Vinyasa flow, Сертифициран преподавател от НСА и БФЙ 2013г., “Йога психология” – Gayatri ashram, India, TTC йога за бременни, Психолог, професионален астролог