Пречисти се с йога нидра на Пълнолуние

Изминало събитие

Начало:

20

Януари

Неделя

13:00

Край:

20

Януари

Неделя

14:00

Пълнолуние е онзи период от месеца, в който Луната е достигнала пълната си фаза. Светилото сякаш прелива и започва да намалява. Точно както естественият спътник на земята преминава през своите фази, така и ние следваме този ритъм, волно или неволно.

Ето защо, това е чудесен момент да „прелеем“ и да започнем да освобождаваме.

С практиката йога нидра вие можете да възнамерите и освободите онова, което вече няма място в живота ви и да се отворите за новото.

Йога Нидра е отпускаща и възстановяваща медитативна практика, която помага да се освободим от стреса и напрежението. По време на йога нидра се изчиства и успокоява ума, а след това посяваме в подсъзнанието си своето чисто намерение.

Солта освен, че има много силна енергийна структура и попива като гъба всики отрицателни енергии от нас, тя помага на тялото да се снабди с повече Прана. Прана – това са отрицателно заредените частички във въздуха, които дават жизненост на тялото. Обикновено местата с високо съдърание на прана са горите, морския бряг, планината, местата в близост до вода, а ето оказа се, че и в солните стаи.

Солта при вдишване отделя отрицателни йони, с което се наутрализира положителния заряд в телата ни. Положителните йони се излъчват от всички електроуреди, с които сме заобиколени ежедневно, създаващи т.нар. електросмог. Те се натрупват в организма, при което нарушават естествения баланс на йоните. Последствията са влошено здраве, силна умора, безсъние, стрес, раздразнителност

Такса – 30 лв

Практиките ще се водят от Аделина Кателинов:

Сертифициран преподавател Yoga Alliance, India YTTC, RYT Ashtanga and Vinyasa flow, Сертифициран преподавател от НСА и БФЙ 2013г., “Йога психология” – Gayatri ashram, India, TTC йога за бременни, Психолог, професионален астролог