Пранаяма и медитация в солна стая

Предстоящо събитие

Начало:

07

Октомври

Неделя

12:30

Край:

07

Октомври

Неделя

13:30

Пранаяма означава управление на дишането – Дихателни практика за контрол на дъха.

Праната е божествената сила, която поддържа тялото. Тя свързва грубото тяло, ума и съзнанието, движейки се в тялото и пренасяйки нашите усещания, мисли, чувства и емоции. 

Физическото проявление на праната е дишането. Всичко в тялото е свързано с дишането. Дишането се разглежда като физическата част на мисленето, а мисленето – като психическата част на дишането. Всяка мисъл и чувствата, които тя предизвиква, влияят на дихателния ритъм. По същия начин, различните видове дишане изменят ритъма на мисленето и съответно вида на чувствата, които то предизвиква.

Дихателните практики ще ни помогнат да освободим и успокоим ума, а след това ще премимемн към техники за концентрация, които ще ни помогнат да навлезем в медитация.

Мощната сила на солта ще пречисти аурата и ще възстанови баланса на физическото тяло. 

Такса: 20 лв.

Записване:

Тел: 0895661  161

Имейл: adelina_art@abv.bg

Метта: https://mettaspace.bg/

Практиките ще се водят от Аделина Кирилова – Сертифициран преподавател Yoga Alliance, India YTTC, RYT Ashtanga and Vinyasa flow, Сертифициран преподавател от НСА и БФЙ 2013г., “Йога психология” – Gayatri ashram, India, Психолог, преминала обучителен тренинг по Семейни констелации, Арт терапия, студент в БОАП К.Г. Юнг, преминала обучение по Аюрведа и аюрведично хранене, професионален астролог.