Какао церемония Пълнолуние

Предстоящо събитие

Начало:

30

Декември

Сряда

18:30

Край:

30

Декември

Сряда

20:30

Пълнолуние и Лунно затъмнение

В тази нощ – нощта на Пълнолуние в Рак, тогава когато си отива последното Затъмнение за годината, тогава когато прелистваме още една страница от нашия живот, ще се съберем за да направим заедно красив ритуал, в който ще почетем живота и ще получим ресурс и подкрепа от предците за да продължим напред.

Това Лунно затъмнение слага край на поредицата затъмнения, които имахме през годината. Това са кармични периоди, в които енергията притихва за да можем да се свържем със себе си и посоката в живота си.

Пълнолуние в Рак – Това ще ни направи силно емоционални и чувствителни. Ще ни занимават въпроси свързани с дом и семейство.

 

 

Астрология

Ще погледнем в коя сфера попада Затъмнението спрямо вашия асцендент.

Това дава насока, къде ще бъде докусът ви през следващите 6 месеца.

 

 

Пречистване 

По време на церемонията ще дадем началото на изчистващ период, който ще приключи с Новолунието на 13-ти януари.

Ще се освободим с благодарност и ще подготвим пространство за онова, което вече идва към нас и чака да му направим място за да се прояви в живота ни.

 

 

Сътвори годината си 

На 8-10 януари ще се подкрепим на среща в Риу Правец, където ще се подкрепим с още практики, арт терапии и ритуали. / виж събитието “Сътвори годината си..”/ 

 

 

Медитация

Ще направим свещена медитация, в която ще се отворим за да получим ресурс от предците си. Най-голяма сила, която имаме е връзката с нашия род и корените си. Пълнолунието в Рак подкрепя тази свещена връзка. 

 

Какао

Това е древен ритуал идващ от Южно Америка. Какаото е било използвано за лечение и ритуали още при Маите и Ацтеките. Те са го ползвали за проясняване на мисълта и връзка с духовната сила и мъдрост. Наричало се е още – храната на Боговете.

  •  Какаото се нарича още  – Разтварящ сърцето. Ще се отворим за много повече живот, чудеса и благоденствие. Какаото ще ни помогне по-лесно ще се свързваме чрез сърцето си с другите и да заместим страха с любов.
  • Какаото подобрява медитацията – помага да се свържем с дълбоката мъдрост, която носим и да навлезем в по-дъблока медитативно състояние.
  • Дава психична яснота, спокойствие и изцеление.
  • На физическо ниво – какаото действа антиоксидантно, има много фибри и премахва стреса.

За ползите от какаото и потока на живота ще си говорим още много в онлайн срещата ни.

 

 

Място: ZOOM 

 

Такса за участие – 30 лв

Ако нямате възможност, но за вас е важно да участвате, пишете ми. Добре дошли сте ??