Йога Нидра на Новолуние

Предстоящо събитие

Начало:

27

Октомври

Неделя

13:00

Край:

27

Октомври

Неделя

14:00

В часовете преди да настъпи  Новолуние в Скорпион, ще медитираме, ще освободим ума, а след това ще насочим вниманието си към онова, което сме готови да приветстваме и реализираме в живота си.

Освен подкрепата на небесната конфигурация, ще получим и подкрепа от медитативната практика – Йога Нидра.

Йога Нидра е отпускаща, възстановяваща медитативна практика, която помага да се освободим от стреса и напрежението. По време на йога нидра се изчиства и успокоява ума, а след това посяваме в подсъзнанието си своето чисто намерение.

Солта освен, че има много силна енергийна структура и попива като гъба всики отрицателни енергии от нас, тя помага на тялото да се снабди с повече Прана.

Прана – това са отрицателно заредените частички във въздуха, които дават жизненост на тялото. Обикновено местата с високо съдърание на прана са горите, морския бряг, планината, местата в близост до вода, а ето оказа се, че и в солните стаи.

Солта при вдишване отделя отрицателни йони, с което се неутрализира  положителния заряд в телата ни.

Положителните йони се излъчват от всички електроуреди, с които сме заобиколени ежедневно, създаващи т.нар. електросмог. Те се натрупват в организма, при което нарушават естествения баланс на йоните. Последствията са влошено здраве, силна умора, безсъние, стрес, раздразнителност.

Това е една релаксираща практика, след която ще се чувствате заредени и обновени.

Такса – 30 лв

Метта:

Тел: 0884 00 87 96

https://mettaspace.bg/