Йога Нидра и практика за Сбъдване

Предстоящо събитие

Начало:

15

Януари

Понеделник

20:00

Край:

15

Януари

Понеделник

21:00

Веднага след Новолуние в Козирог ще направим медитация, с която ще посеем намерения, ще релаксираме и помогнем да успокоим ума. 

Туй като това е първото новолуние за Годината, ще ползваме мощната енергия на дните след Новолуние за да си помогнем да си дадем ясни цели и намерения за годината. 

Прекрасно е да си дадете намерения с дългосрочни цели, да посеете твъдри и ясни намерения, да изградите план, точни действия, да си дадете ясна посока и да действате целеостремено. Всичко това е подкрепено от Козирог и неговият управител Сатурн, който подкрепя ясните и точни цели. 

Тъй като Марс – планетата на действието, целите, амбицията също влиза в Козирог, това подкрепя, хората, които са готови да действат. 

 

Преди същинската Йога нидра, ще ви разкрия една тайна, защо не се сбъдват много често намеренията. Ще направим практика, която да подкрепи и научи, как да възнамерявате и манифестирате. 

 

Бъдете творци на своя живот и създайте своята реалност.

 

Йога нидра е отпускаща и релаксираща практика, в която чрез специална техника помагаме на тялото да се отпусне напълно, а умът да релаксира.

 

По време на практиката се ползва санкалпа – това е намерение, решение, желание, което можем да посеем в своето подсъзнание. Йога Нидра неусетно въвежда съзнанието в Алфа вълни. Това е моментът, в който можем да посеем намерението си и то да се прояви в живота ни.

 

Първите дни след Новолуние са най-силни, тъй като Луната започва да се пълни и всичко на Земята започва да върви към изобилие и цялостност.

 

Не самият ден, а следващите няколко дни са най-силните. 

 

⭐️Релаксация –  Йога нидра е изключително силна релаксираща и възстановяваща практика, която ще ви помогне да се отпуснете и отпочинете след работния ден.

 

Практиката е подходяща за всички.

 

Ще се проведе онлайн в Zoom.

 

Необходимо е да се запишете, след което ще ви изпратим линк, който ще ви даде достъп до срещата в платформа Zoom.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Цена: 30 лв

 

Може да преведете таксата на следната Сметка, след което да ми пратите платежното и ще получите линк за практиката.

Изпратете платежното на adelina@adelinayogaart.com

Йога Арт ЕООД

BG16UNCR70001523374791

Или револют: 0895661161