Йога нидра в солна стая на Пълнолуние

Предстоящо събитие

Начало:

16

Юни

Неделя

13:00

Край:

16

Юни

Неделя

14:00

Йога Нидра е отпускаща и възстановяваща медитативна практика, която помага да се освободим от стреса и напрежението. По време на йога нидра се изчиства и успокоява ума, а след това посяваме в подсъзнанието си своето чисто намерение.

Пълнолуние е онази част от месеца, в която Луната достига своя пик. Енергията на земята се покачва, което води до висока емоционалност, чувствителност. В тези дни е хубаво човек да прави пречистващи практики, да се отдаде на занимания, които  помагат умът да притихне и да се приберем навътре към себе си.

Солта освен, че има много силна енергийна структура и попива като гъба всики отрицателни енергии от нас, тя помага на тялото да се снабди с повече Прана. Прана – това са отрицателно заредените частички във въздуха, които дават жизненост на тялото. Обикновено местата с високо съдърание на прана са горите, морския бряг, планината, местата в близост до вода, а ето оказа се, че и в солните стаи.

Солта при вдишване отделя отрицателни йони, с което се наутрализира положителния заряд в телата ни. Положителните йони се излъчват от всички електроуреди, с които сме заобиколени ежедневно, създаващи т.нар. електросмог. Те се натрупват в организма, при което нарушават естествения баланс на йоните. Последствията са влошено здраве, силна умора, безсъние, стрес, раздразнителност

 

 

 

Такса – 30 лв

 

Записване:

Тел: 0895661161 – Аделина 

Метта:

Тел: 0884 00 87 96

https://mettaspace.bg/