Йога и преход до връх Орфей в Родопите

Изминало събитие

Начало:

12

Октомври

Петък

00:00

Край:

14

Октомври

Неделя

00:00

х-л “Исмена” гр. Девин

В красивите есенни дни ще се съберем в прекрасния хотел „Исмена“ в Девин за да практикуваме йога, а в съботния ден ще направим преход до връх Орфей.

Петък

В петък ще ви очаквам за да отпуснем след седмичните ангажимменти в приятелска среда, наслаждавайки се на зеленината и красотата на хотела. Ще започнем с йога практика, дихателни технки, а вечерта ще направим медитация.

Събота

В съботния ден, след сутрещна лека йога практика и закуска ще се отправим към село Гела от където ще започне нашият преход до връх Орфей. Когато се изкачим до върха, което ще отнеме около 3 часа, ще си направим пикник на тревата с вкусно приготвена храна от хотела. След като се налюбуваме на невероятните гледки, ще започнем слизане към селото.

Към 19ч ще се прибирем в хотела, очаквани от вкусни гозби за вечеря.

Връх Орфей е вторият по големина връх в Родопите, висок е 2188м. По пътя нагоре се откриват невероятно красиви гледки. Ще бъдем водени от опитен планински водач, който ще избере най-добрия и живописен път за нас. Часовете са приблизителни, спрямо темпото на групата.

Неделя

В неделя ще започнем деня си с йога, вкусна закуска. След като освободим хотела около 12ч. по желание можем да направим посещение на пещера „Дяволско гърло“ или да се разходим по еко пътека „Струилица“ и да видим водопад „Самодивско пръскало“. Можем да направим късен обяд някъде в района. Програмата след 12ч. в неделя не е организирана.

Практиките ще се водят от Аделина Кирилова

Планински водач – Кирил Лефтеров

Организирано със съдействието на „Турист сервиз“.