Да си тръгнеш с Любов

Предстоящо събитие

Начало:

15

Май

Петък

18:00

Край:

15

Май

Петък

20:00

Две седмици след Пълнолуние, е най-подходящият момент в месеца да си тръгнеш с любов, да се освободиш и пречистиш.

След мощната супер Луна, която имахме на 7-ми Май, ви предлагам да продължим пътят към връщане към себе си.

 

  • В този уъркшоп ще направим ПРАКТИКА, която получих от една от моите Тантра учителки в Бали. С нежни движения, категорични думи и увереност, ще пречистим свещеното си утробно пространство.

Нашият Шакти ум, е в нашето утробно пространство, това е нашият космос. Чрез енергията, която носим в утробота си ние можем да творим и създаваме живота си.

Мислим си, че сме бременни само, когато носим бебе, но това не е така, ние сме бременни с всеки проект, всяка идея, всяко вдъхновение, всичко в нашия живот се ражда от там.  

Ето защо е важно да сме спокойни и в мир с всичко, което по някакъв начин е било в досег с нашия свещен женски храм.  Колкото по-добра връка имаме с това женско пространство, толкова повече радост, вдъхновеие, лекота и изобилие ще привличаме. 

 

                                    

 

Сърцето и утробата са свързани. Тяхната мъдрост и блаженство развиват интуицията ни. Което ни дава възможност да живеем живота в женско тяло с благоарност и наслада. 

 

                                    

 

 

 

  • След като пречистим утробното си пространство от предишни енергийни влияния, ще направим  КОНСТЕЛАЦИОННА МЕДИТАЦИЯ , в която ще сложим всички замесени на точното място и ще си тръгнем с благодарност и любов. Гневът, който често носим след раздяла, е еднакво силна и задържаща енергия като любовта. Често си мислим, че сме се разделили и отървали, но това не е така. Ако в сърцето си не намирате любов за човека, това ви държи още при него.

 

                                               

 

 

Ето защо, потопете се в тази практика и си дайте разрешение да си тръгнете с любов. 

 

 

  • Тази практика е подходяща както за тези, които искат да се освободят от предишни партньорски връзки, така и за тези, които са имали травмиращи манипулации и други събития, които по някакъв начин са повлияли и са били във връзка с утробното ви пространство. 

 

 

Място: ZOOM

 

 

Такса: 30 лв

 

Необходимо е да си подсигурите спокойно и тихо място за практиката и да се уверите, че никой няма да ви безпокои в това време.