Да си тръгнеш с любов – Онлайн практика и медитация

Предстоящо събитие

Начало:

03

Юли

Понеделник

20:00

Край:

03

Юли

Понеделник

21:30

Пълнолуние е онзи мистичен период от месеца, в който излизат всички емоции, така че да бъдат видяни, признати и излекувани. 

Това е време, в което да се сбогувам, пусна и премина нататък с любов.  

Да „премина нататък“ не е съвсем лесно.

Това не е просто да кажеш „Ок, достатъчно, аз приключвам“ За да продължиш без това да те дърпа назад, е необходимо да погледнеш с любов и да кажеш Благодаря.

 

  • В тази онлайн среща ще направим ПРАКТИКА, която получих в едно от тантра обученията. 

Нашият Шакти ум, е в нашето утробно пространство, това е нашият космос, чрез който сме дълбоко свързани с всички жени, както от нашия род, така и с жените по целия свят. Важно за всяка жена е да изгради добра връзка със своята утроба, тогава тя ще изпитва много повече радост и творческо вдъхновение. 

Тялото ни носи информация за всички емоции и преживавания били част от нашия живот. Ето защо е необходимо периодично да правим практики, които освобождавт от стари връзки и емоции.   

 

 

                                    

 

Сърцето и утробата са свързани.  

Това са нашите два положителни центъра. Тяхната мъдрост и блаженство развиват интуицията – третият женски център. Когато една жена е добре свързана и развила своите женски центрове, тогава тя живее в благодарност и наслада. 

 

                                    

 

 

 

  • След като работим с утробното си пространство, ще направим  КОНСТЕЛАЦИОННА МЕДИТАЦИЯ, която ще помогне да видим другия по нов начин и да си тръгнем с благодарност и любов.                                                    Гневът, апатията, болката, разочарованието, които често носим след раздяла или емоционално преживяване, имат силен енергиен заряд, които ни държи свързани с човек или събитие, дотогава докато не успеем да му дадем място в сърцето си.
  • Често си мислим, че сме се разделили, но това не е така. Ако в сърцето си не намирате любов за преживяно, това ви държи свързани. 

 

 

Един мои учител казва:

„Светът е пълен с хора, които си мислят, че са се разделили, а на ниво душа са свързани, както и хора, които си мислят, че са свързани и живеят с някого, а на ниво душа отдавна са си тръгнали”.

 

 

Интерсно нещо са връзките, които изграждаме.

Така както полагаме усилия за да ги изградим и задържим, така трябва да отделим време, за да се разделим правилно. В противен случай, следващата ни връзка не може да бъде успешна и удовлетворяваща. 

 

                                               

 

 

 

 

 

За кого е подходяща тази практика:

  • Ако искате да се освободите енергийно от предишни партньорски връзки.
  • Ако сте преживяли травматични събития и бихте искали да кажете: „Благодаря ти, взех своето и дадох, а сега продължавам с любов“.
  • Ако искате да премахнете нещо, което създава напрежение между вас и настоящ партнъор.
  • За всички, които се почувстват повикани 

 

 

Място: ZOOM

 

 

Такса: 30 лв

 

Необходимо е да си подсигурите спокойно и тихо място за практиката и да се уверите, че никой няма да ви безпокои в това време.