Вдишай живота с Маги и Ади

Предстоящо събитие

Начало:

02

Октомври

Петък

13:00

Край:

04

Октомври

Неделя

12:00

 

Вдишай живота с Маги и Ади

 

?Практиките

Каним те на едно приключение, в което ще работим за стягане и добра кондиция на тялото с Маги, а след това ще помогнем на тялото и ума да се отпуснат и релаксират, чрез леки и приятни йога практики с Ади.

 

 

 

?Мястото

Сред божествената природа на с. Лещен ще се насладим на природата и себе си. Ще споделяме с другите и заедно ще преживяваме.

 Това е едно пътуване, в което ще предизвикаме тялото си, а накрая ще изпитаме пълно задоволство и релакс. 

 

 

 

?Анатомия

За да сме в хармония и да се чувстваме добре, е важно да държим в синхрон двете части на Вегетативната нервна система – Симпатиковата и парасимпатиковата част. Те имат противоположно действие.

Симпатиковият дял на централната нервна система отговаря за т.н режима “Бий се или Бягай”. Това е онзи дял, който се активира, когато трябва да вършим нещо, да сме активни, дейни, динамични. Под действието на симпатиковите импулси организмът се мобилизира. Свързва се с мъжката енергия.

Парасимпатиковата част е обратна на симпатиковата – забавя сърдечната дейност, отговаря за режима на релаксация, медитативно състояние, когато сме готови да се отдадем на почивка. Нервната система се отпуска и тялото съхранява своята енергията. Отговаря за женския отдаващ се принцип.

 

 

?Балансът

Синхронът между двете системи е много важен. Ако сме прекалено в един от двата дяла, това би довело до стрес, дисбаланс във всички системи в тялото, което води до умора, напрежение и невъзможност да се наслаждаваме.

Дори дългата почивка пак е стресова за организма.

 

Ето защо в този уикенд сме решили да ви предизвикаме. Готови ли сте?

 

 

 

?Как ще го постигнем?

Ще имате две практики с Маги, която се занимава от години с кондиционни и силови тренировки, а здравословното хранене е нейна страст. Тя ще ви помогне да събудите огъня в себе си и да започнете да горите. Всеки се нуждае от малко огън за да изпита насладата от живота.

След което с Аделина ще релаксирате и подготвите тялото и ума за пълноценна почивка. Ще преживеете пълно блаженство и отпускане.

 

 

?Свободно време

В свободното си време в събота ще направим дълга разходка, преход, за да се полюбуваме на величествените дарове, които земята ни предлага.

Можем да посетим

– Водопад Сини вир – на 1 ч. път пеша от с. Ковачевица, в долината на река Канина, където падащата с грохот вода е образувала огромни котли със синьо зелен цвят.

– Козият камък – скално образование с площ 300кв. Ученита смятат, че самата скала е била древно тракийско светилище

– Ризовата дупка 

– Каялийски скали

– Късно античният град Никополис Ад Нестум – Късно античен римски град. Основан от император Траян през 106г Бил е много добре развит. В града е имало минарални извори.

 

 СПА център: Хотелът разполага с панорамен басейн, сауна и парна баня.

 

 

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА

 

Петък

13.00 – 14.00ч – Пристигане и настаняване

15.30 – 18.00ч –  Йога практика и синхронизиране на групата

19.00ч – Вечеря

 

 

Събота

8.30 – 9.30ч – Практика с Маги 

10.00ч – Закуска

Преход, разходка, спа, свободно време

 

18.00 – 19.30ч – Йога практика

19.00ч – Вечеря

 

Неделя

8.30 – 9.30ч – Сутрешна практика с Маги

9.30 – 10.30ч – Закуска

10.30 – 11.30ч– медитация и заключителна част

 

12.00ч – Освобождаване на хотела

13.00 – По желание:  разходка до някои от забележителности наоколо или отпутуване.

 

 

 

 

 

Цена:

 

– 340 – при записване до 20 септемви

– 370 – след това

 

Включва

 

– 2 нощумки

– 2 закуски

– 2 вечери

– 2 тренировки с Маги

– Йога практики и медитации

– Спа център

 

 

 

 

 

За водещите

 

Магдалина:

Магдалина, наричана “Тялото”,  заради симетрията и пропорциите на фигурата си, която от години поддържа активно със спорт. Днес, майка на две деца, с чиито бременностти е качвала и сваляла по 25 кг. Има повече от 20 години опит във фитнеса и е практикувала, както обичайните фитнес тренировки, така и други стилове като крос-фит, тай-бо, канго-джъмп, тренировки със собствена тежест и ластици.  В тренировките й присъства богато разнообразие от упражнения приложими на всякакви места и локации. Притежава международно признат лиценз за правоспособност като фитнес инструктор.

 

Аделина  – сертифициран йога учител. Преподава от 10г. Преминала много обучения, семинари и пътувания, от където черпи вдъхновение да предава древното знание. 

 

 

?За записване:

50% от сумата, капарото ви запазва място и е невъзвръщаемо.

 

 

Контакти:

Магдалина:

Тел: +359 88 5438494

Имейл: mvalchanova@magifit.bg

https://magifit.bg

Аделина:

Имейл: office@adelinayogaart.com

www.adelinayogaart.com