Как да повишаваме вибрациите си
14 Ноември 2018

ПРИЕМАЙТЕ
Опитайте да приемате всичко онова, което идва към вас с любов и разбиране. Не делeте ситуациите на ХАРЕСВАМ и НЕ ХАРЕСВАМ - Това е даване на оцeнка и влизане в емоция. Разглеждайте го като такова каквото е. То се е зародило и проявило в това състояние и е дошло към вас не случайно, така че приемете го.

ПОМАГАЙТЕ
Всеки ден опитайте да помагате поне на един човек. Няма нищо по-добро от това да си в помощ на някой, да помогнеш енергията да потече по-силно към някой, по този начин тя се връща и към теб.

БЪДЕТЕ СЪСТРАДАТЕЛНИ
Това не означава да съжалявате някой. Това означава да отворите сърцето си и да дарите любов на хората около вас и най-вече на тези които се нуждаят най-много. А това обикновено са агресивните, арогантните хора. Трудна задача, но това лекува.

РАЗВИВАЙТЕ УМА СИ
Ежедневно учете по нещо ново. Само този, който развива ума си, остава вечно млад.

УСМИХВАЙТЕ СИ
Дори и да не ви се усмихва, правето го. Когато държите лицето си в усмивка, активирате неврони, които изпращат импулс за радост до мозъка. Задържайки усмивката си за по-дълго време, съвсем скоро ще изпитате истинско щастие.

Опитайте да се усмихнете с очите си, тогава ще усетите още по-силно радост в цялото си тяло.

БЛАГОДАРЕТЕ
Благодарете всеки ден. Бъдете благодарни и доволни. Благодарете за това което сте, за хората които преминават през живота ви, за ситуациите от които се учите, за всеки миг и всичко, което ви заобикаля. Не го приемайте за даденост. Благодарете. Бъдете признателни, ценете!

ЙОГА
Безспорно това е практиката, която повишава вибрациите, изпълва ви със светлина, отваря сърцето, хармонизира и балансира енергииното и физическото тяло.

 

ТАНЦУВАЙТЕ
Танцувайте в ритъма на музика, пуснете си хубава музика с мисока вибрация и движете тялото си. Това ще ви научи да го чувате и следвате. Правете го без заучени движения, следвайте желанията на тялото си.

МЕДИТИРАЙТЕ
Опитайте се дори за 5 минути на ден да правите нещо, в което присъствате изцяло. Това е е медитация – присъствайте.

ОТВОРЕТЕ СЪРЦЕТО СИ
Давайте любов, бъдете любов, живейте в любов.

ПРАЗНУВАЙТЕ ЖИВОТА ВСЕКИ ДЕН!