Йога или йога за бременни
29 Ноември 2018

Често ме питате по време на най-женския и творчески период в живота на жената - бременността, дали може да продължите да идвате на практики при мен.

Бих се радвалада да съм с вас през този толкова вдъхновяващ и неповторим период от живота на жената, но това, което е най-добре за вас и бебето в този период е, да посещавате "Йога за бременни".

Най-ценното и важно в този период е незаменимото пренатално общуване с бебето. 
Това са най-съкровенните, творчески, уютни, мили и топли моменти, в които вие имате възможност да поговорите със своето бебе и да му кажете, колко специално и важно е то за вас и за света. 

Дихателните практики, които се ползват в тези часове помагат за още по-силна връзка между вас. В тези часове, вие къпето бебето с прана - с живот. Това е толкова силно, красиво и незаменимо за плода. 

Учите се как да контролирате мускулите на тазовото дъно, което освен физически промени, ви помага да контролирате емоциите си и как да се справяте с чувствителността в този период. След като се появи новия живот, вие може да продължите да ползвате тези техники за да заздравите влагалищните  мускули и да издигате своята енергия. Божествено е. Така променяте живота си - свързвате се много силно с творческата си енергия и дараявате новия живот със свещена, божествена любов. И най-важното - детето идва в този сват с усмивка и усещане, че пристига на едно любящо и приемащо място. 

В часовате за бременни ще преживеете всичко това.

Посещавайте йога за бременни, общувайте с бебето си и вдишвайте красотата на живота всеки ден. 

А кагато приключи този етап от живота ви, елате отново в моите часове, да продължим да се любуваме и обичаме телата си.