Уран в Телец
06 Март 2019

УРАН в ТЕЛЕЦ 

15.05.2018 - 26.04.2026г

Уран влезе в Телец за първи път на 15-ти май 2018, след което се върна отново в Овен и от 6-ти Март 2019г. вече влиза официално и трайно  в земния знак, където ще пребивава до 26.04.2026г

 

На 6-ти март настъпва едно от най-важните събития за следващите няколко години.

Уран – Планетата на внезапните и радикални промени, новото, желанието за свобода,  бягство от рутината, разрушава стари неработещи структури, внася нов въздух и не оставя нищо такова, каквото е било. Тази силна мощна енергия преминава в неподвижния знак Телец.

Телецът се стреми да изгради и създаде стабилна структура, сигурност, комфорт, да натрупа ценности. Той е изключително постоянен и методичен, обича спокойствието, трудно прави и приема промени.

Уран не харесва Телец, тъй като там той е в падение и енергията на земята му е чужда. В следващите 7г тези две стихии ще трябва да се научат да живеят заедно.

 

Какво означава това?

 

Всяка структура, стабилно укрепена и изглеждаща неразрушима ще бъде разклатена от Уран, просто защото той не харесва еднообразието и зациклилите ситуации.  Това често ще става внезапно и неочаквано, което ще причини доста неразбории, но пък ще внесе свеж полъх в монотонни и неработещи структури и отношения.

Също така ще бъдат изпитани ценностите. Ще трябва да се преразгледа, кое в живота е ценно и си струва да продължи и кое не. 

Един от основните въпроси през този период ще бъде Свобода/Уран/ или сигурност/Телец/. Ще се наложи да търсим баланса между двете, което ще изисква много компромиси и промени.

 

 

Какво можем да направим?

 

Ако искаме да получим най-доброто от това влияние, е добре да направим доброволно промени и да разместим пластовете преди да се е наложило да го направим принудително. Внесете въздух и дайте пространство на отношенията си, инициирайте нови идеи и проекти, реорганизирайте работата си или я променете изцяло. Може да направите нововъведения и да се разгърнете към онлайн пространството. С две думи - проветрете живота си и вдишайте свеж въздух.

 

  •  Най-силно ще бъдат повлияни Телец, Скорпион, Лъв и Водолей. Същите асценденти, както и хора с лични планети в тези знаци. 

В личния живот може да претърпят раздели или да започнат нови неочаквани връзки, желанието за свобода ще е силно изострено и едва ли ще има нещо, което може да ги спре. Възможна е смяна на работа, ново вдъхновение, нови проекти или реорганизиране на настоящата. Ако има нещо, което сте задържали до сега и сте правили компромиси, сега ще избухне и ще възпламени всички. Затова в този период не се препъръчва дълго време да търпите. Опитайте да намерите градивен начин, по-който да изваждате от себе си емоциите. В ежедневието силен порив за пространство и въздух, възможна е смяна на дом, покупки на значими вещи и сериозни инвестиции.

 

Промените на Уран са хубави, защото внасят свежест и широта в живота. Човек става космополит, отворен към света и новото. Уран носи освобождаване и радикални промени. Колкото по-осъзнато работим, за да преподремим живота си, толкова по-приятно и хармонично ще се чувстваме под влиянието на този транзит.

 

Желая ви смелост да случите промените, от които имате нужда.