Астрология

28 Юни 2019

Много знаци и символи показващи верния път, изпълват м. Юли. Не забравяйте, че неща изглеждащи случайни и дори объркани, всъщност са Божественият план в действие. 

18 Май 2019

Магична нощ, изпълнена със силни емоции и страсти.

05 Март 2019

Време да пуснете животът да се случва леко и естествено, и ще видите, колко удивително и лесно се живее..

06 Март 2019

Едно от най-значимите събития за следващите години. Време за промени и свеж въздух

05 Март 2019

Ретроградните фази на планетите ни се изпращат, за да спрем и помисилм в правилна посока ли върви животът ни.

17 Декември 2018

Луната - Аз ЧУВСТВАМ. Най-бързо движещото се небесно тяло, което оказва ежедневно влияние върху човешката енергия. Луната преминава бързо през знаците, като всеки път долавя и предава качествата на знакът през, който преминва. Следвайки нейното движение, можем да получим информация, каква е активната енергията в момента и какво е добре правим.

17 Декември 2018

15 Декември 2018

ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ, както и хора с лични планети в тези знаци и асцендент Огнените хора могат да обичат само един човек. Не обичат да играят игрички и да шикалкавят. Те са директни и на моменти безпардонни. Ако ви обичат ще го разберете веднага, ако не, изобщо не би се занимавал с вас.

15 Декември 2018

13 Декември 2018

В астрологичната карта са записани всички договори, които сме сключили преди да се появим. Още преди да се родим, вече е имало план за нашето съществуване в това тяло. Целият потенциал, всички важни срещи и събития са съгласувани така, че душата да изживее своята карма и да продължи еволюцията си. Чрез изучаване на рождената карта ние можем да разчетем и опознаем живота и себе си много по живо и пълно.

13 Декември 2018